Olen Kouvolalainen

Vihdoin ja viimein saatiin muutettua Mikkelistä takaisin Kouvolaan. Viiden vuoden aikana kertynyttä tavaraa ei ollut helppoa siirtää sadan kilometrin päähän toiseen kaupunkiin. Ajateltiin selvitä koitoksesta yhdellä peräkärryllä ja pienellä pakettiautolla. Ei ollut hyvä idea ollenkaan. Ei siis selvitty. Pioneeripuistossa oli iso Tuorentin mainoskyltti vuokratyökoneista. Otettiin yhteyttä ja sitä kautta saatiin hyvällä hinnalla vuokrattua iso pakettiauto. Minä vähän epäilin, että mahtuuko tuo tavarakasa muka nytkään, mutta uskokaa tai älkää kaikki mahtui yhteen pakettiautoon oikein hyvin! Peräkärryllä oltaisiin jouduttu ajelemaan varmaan kolme kertaa Mikkeli-Kouvola -väliä ja sitä nyt on tullut ajeltua muutenkin riittävästi.

hpic9305

Jotkut ihmiset tykkäävät muuttaa paikasta toiseen. Uusi asunto, uusi elämä, uudet tuulet. Minä en ole yksi niistä. Olen muuttanut yhteensä kolme kertaa ja tämä kolmas taitaa olla viimeinen. Näin ainakin toivotaan, koska taloa rakennetaan tarpeeksi tilavaksi, tulevaisuuttakin ajatellen.

esba0559

Työmaalle kuuluu hyvää. Sähkötyöt on tehty, kaikki väliseinät melkein valmiit ja viimeisimmät, isoimmat ikkunat on myös vihdoin asennettu! Meillä on mahtava timpuriporukka, jonka työnjälkeä on iloa katsoa ja työt hoidetaan muutenkin todella siististi. Untoa rakennetaan Precut-menetelmällä pitkästä tavarasta paikan päällä ja siinä on omat hyvät ja huonot puolensa. Huonoihin kuuluu esimerkiksi siivoaminen. Sitä puuhaa on ollut kylliksi, mutta meidän timpureiden kanssa se on ollut astetta helpompaa. Täytyy myöntää, että joululahjaksi itsellemme ostettu rakennuspölynimuri on ollut erittäin hyvä hankinta, vaikka alussa tiuskin Juholle, ettei sitä nyt ainakaan tarvita. Uuden kodin rakentaminen kuulemma asettaa parisuhteen koetukselle… en tiedä. Tähän asti pahin riita oli juuri tuosta kyseseisestä imurista…

srise6979

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s