Keittiö

Samaan aikaan kun tontilla työt edistyvät vauhdilla, haluaisin puhua meidän tulevan talon sisustuksesta…

Alussa sisustuksesta piti tulla enemmän maskuliininen ja tumma. Silloin vielä oltiin aika varmoja siitä, että keittiöstä tulee myös musta. Viime kesän asuntomessuillakin saatiin nähdä, että mattamusta keittiö näyttää olevan edelleen kovassa suosiossa.  Ajan kanssa näkemys sisustuksesta kuitenkin muuttui. Jouduin itse ostamaan ainakin viisitoista erilaista sisustuslehteä, ennen kun tajusin mitä oikeasti haluan. Luonnonläheisyys kiehtoo meitä molempia. Nyt kun mietin meidän sisustusta, tulee mieleen sanat: pehmeä, lämmin, pellava, rauhallinen, raikas ja ilmava. Samalla sisustuksessa tulee olemaan luonnetta. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat tuovat myös sitä maskuliinisuutta kotiimme.

marble-countertops-04
Kuva lainattu Pinterestistä

Eniten päänvaivaa on tuonut keittiön sekä vaatehuoneen suunnittelu. Olemme innokkaita kokkailemaan ja tämän takia keittiöön haluttiin erityisesti panostaa. Kaikkea ei kuitenkaan voi saada (ainakaan meidän budjetilla :D), joten tehtiin alussa lista asioista, jotka haluttiin ehdottomasti uuteen keittiöömme:

  • Laadukas ja kestävä työtaso
  • Runsaasti säilytystilaa
  • Runsaasti laskutilaa
  • Iso saareke
  • Integroitavat laitteet
517939d6cadd90a0f63f8f397b552d01
Kuva lainattu Pinterestistä

Käytiin yhdessä sisustajamme kanssa Omega-keittiön showroomilla suunnittelemassa tulevaa keittiötämme. Myyjän kanssa löytyi nopeasti yhteinen sävel ja kohta unelmiemme keittiö oli valmis. Tilan rajallisuus tuli vastaan ja jouduttiin luopua esimerkiksi varsinaisesta aamiaiskaapista. Ison aamiaiskaapin sijaan meille tulee sen pikkuveliversio. Pikkuinen, mutta näppärä, ilman sitä hienoa, mutta tilaa vievää ovimekanismia 😊 Pääasia suunnittelussa oli se, että meille tärkeistä asioista ei tarvinnut tinkiä. Nykyasunnossa meillä on niin pieni keittiö, että osa kattiloista joudutaan säilyttää makuuhuoneen vaatekaapissa. Ensimmäisestä yhteisestä yksiöstä onkin siitä rakkaammat muistot, kun keittiötä ei ollut melkein ollenkaan ja minijääkaapin pakastinlokeroon mahtui vaan puolikas pakastepitsasta. Mutta mitäs minä nyt… postaus ei olekaan entisistä keittiöistämme, vaan siitä meidän tulevasta. Keittiöstä tulee siis vaalea, kaunis, selkeä ja varustettu tyylikkäillä vetimillä. Tiedän varmasti, että siinä kokkailuinnostus vaan kasvaa entisestään…

 

 

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s