Lattia on valettu ja väliseinät nousevat

Ennen joulua Untoon on valettu lattia, putkityöt tehty, ikkunat on paikoillaan ja väliseiniä on alettu rakentaa. Asutaan vieläkin Mikkelissä ja aina kun tullaan viikonloppuisin tontille, näkymät ovat vaihtuneet kovaa vauhtia. Huoneet ja niiden koot hahmottuvat nyt hyvin ja uusi puutalo tuoksuu ihanalle. Työmaalta ei malta lähteä pois, tekee mieli vaan jäädä jo asumaan.

DSC_0323_edited

Heti tammikuussa on suunnitelmissa muutto Mikkelistä takaisin Kouvolaan. Välimatka työmaalle alkaa olla todella väsyttävä. Tekemistä tonttilla riittää, vaikka otettiinkin talo ”muuttovalmis”-pakettina. Ja vaikka kevään tullessa homman määrä kasvaa,  tämä ei tunnu kuitenkaan pahalle vaan päinvastoin. Taloa rakennetaan itseämme varten ja tunnetaan tietylaista kunniaa ja iloa olla rakennusprosessissa mukana. Asuminenkin tuntuu varmasti erilaiselle kun tietää, että olet itse sen tehnyt. Tai no, ainakin ulkomaalaukset ja siivoukset 😀

DSC_0335_edited

Talvi on ihana vuodenaika. Luonto on rauhoittanut. Meidän takapihalla kasvaa kaunis kuusi, joka koristellaan ensi talvena jouluvaloilla. Viimemetreillä ennen rakentamisen aloittamista ehdittiin vaihtaa makkarin ikkunat ja lisätä saunaan yksi ylimääräinen ikkuna.  Onneksi keksittiin se tarpeeksi ajoissa, sillä nyt saunoessaan voi ihailla kaunista metsänäkymää. Pari juttua olisi voinut tehdä toisin, mutta nyt on liian myöhäistä. Pieni epäröinti on kai osa tätä rakentamista. Mennään siis sillä, millä mennään ja hyvä kyllä siitä tulee!

DSC_0331_edited2

Oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille, jotka seuraa meidän rakennusprojektia ja onnellista uutta vuotta!

Ainakin Unton väki odottaa uutta vuotta 2019 erityisen paljon ♥

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s