Saadaanko päättää muka itse?

Töissä ruokatauolla keskusteltiin tulevista asuntomessuista. Eräs työkaveri kysyi, että saadaanko päättää muka kaikki sisustukseen, talon ulkonäköön ja pohjaratkaisuun liittyvät asiat. Eikö kukaan muka määrää minkälainen keittiö meidän pitää hankkia ja minkä mallinen katon pitää olla. Vastasin ettei todellakaan. Olen sen jälkeen miettinyt mistä tulee ihmisille sellainen käsitys asuntomessuista? Menikö ennen homma muka noin?

Processed with VSCO with a6 preset

 

Taloa rakennetaan itsellemme. Kaikesta siihen liittyvästä päätämme nimenomaan ME itse. Meillä on sisustaja, joka toimi erinomaisena asiantuntijana, apulaisena ja tukena. Alussa oltiin Juhon kanssa hieman hukassa sisustuksen ja värimaailman suhteen. Nyt vihdoin ja viimein tajuttiin mitä halutaan ja Linda oli suurena apuna päätöksenteossa.

Lauantai oli merkittävä ja tavallaan vapauttava, koska vihdoin ja viimein saatiin suunniteltua talon kiintokalusteita. Keittiö muuttuu melkein täysin siitä, mitä oltiin alun perin ajateltu. Pintamateriaalit on jo myös päätetty. Eniten päänsärkyä aiheutti keittiön sekä vaatehuoneen suunnittelu, mutta siitä tarkemmin hieman myöhemmin.

Processed with VSCO with a6 preset

Tontillakin tapahtuu pikkuhiljaa, paalut on jo lyöty maahan ja perustukset on valmiit. Paalumetrejä tuli arvioitua enemmän, mikä tietysti mietityttää. Projektin alussa budjetti kuitenkin laskettiin aika tarkkaan, jättäen hieman varaa ylimääräiseen. Jossain asioissa joutuu siis pihistää, vastaavasti johonkin panostetaan. Ihana seurata kun naapureilla nousee talot jo pystyyn ja kohta onkin lokakuu, mikä tarkoittaa meidän talotoimituksen saapumista!

Mainokset

Yksi vastaus artikkeliiin “Saadaanko päättää muka itse?

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s