Näin kaikki alkoi

Kesällä 2017 kävimme Mikkelin asuntomessuilla ihailemassa uusia ja mielenkiintoisia taloja. Eräässä talossa taloesittelijä kysyi meiltä, olemmeko aikeissa rakentaa taloa. Katsoimme toisiamme. ”No ehkä joskus tulevaisuudessa… Nyt ollaan vaan katselemassa”, vastasi Juho. Taloesittelijä uteli missä paikkakunnalla haluaisimme ehkä asua. Vastasimme että Kouvolassa tai Mikkelissä. Hän kertoi myöhemmin, että Kouvolassa järjestetään myös asuntomessut kesällä 2019. Emme noteeranneet asiaa sen kummemmin, mutta se ilmeisesti jäi itämään mieliimme.

Uusi Juho kävelee
Mikkelin asuntomessujen alue messujen jälkeen

Vielä alkusyksystä ei vielä tiedetty mitään asiasta, vaan elettiin omaa rauhallista, tavallista elämää. Yhtenä päivänä asuntomessut palasivat mieleemme ja ajattelimme katsoa lisää tietoa netistä. Tajusimme yhtäkkiä, että Korian Pioneeripuistohan on asuinalueena ihan mahtava. Kaikki tarvittava on lähellä: uimahalli, koulut, kirjasto, terveysasema, kaupat, apteekki, joki ja metsä. Kouvolaankin ei ole kuin noin 7-8 km matkaa. Koti sijaitsisi tavallaan kaupungilla, mutta kuitenkin rauhallisella, kauniin luonnon ympäröimällä alueella. Tärkeää on myös se, että Kouvolassa asuu meidän molempien perheet ja ystävät. Juhon työpaikka sijaitsee myös Kouvolan alueella ja hän ahkerasti harrastaa metsästystä ja metsätöitä Enäjärven metsissä.

Viimeinen tonttihakupäivä olikin jo melkein viikon päästä, joten meille tuli silloin kiire selvittää onko projekti ollenkaan toteutettavissa. Muutama nukkumatonta yötä, pikaruokalan ateriaa, soittoa ja tapaamista. Ehdittiin, haettiin ja asia tuntui epätodelliselta.

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s